Συναντήσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με ιδιοκτήτες φορτηγών και εκπροσώπους λαϊκών αγορών

Share

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιανουάριου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης είχε διαδοχικές συναντήσεις, αρχικά με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Δυτικής Μακεδονίας και στη συνέχεια με τους ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων της περιοχής Σερβίων που δραστηριοποιούνται στο Ορυχείο της Μ.Ε.ΤΕ. ΑΕ στο Προσήλιο.

Πιο συγκεκριμένα, με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Μεταφορών κ. Νίκου Λυσσαρίδη, συζητήθηκαν τα ανοιχτά ζητήματα των Λαϊκών Αγορών ενώ για τον καλύτερο συντονισμό, υπήρξε ταυτόχρονα και επικοινωνία με τον κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

Ακολούθησε η σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων – παρουσία του Δημάρχου Σερβίων κ. Χρήστου Ελευθερίου και εκπροσώπου της εταιρίας, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες παραμένουν ουσιαστικά χωρίς έργο, με δεδομένο ότι η προμήθεια λιγνίτη προς τη ΔΕΗ από το συγκεκριμένο ορυχείο βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Αποφασίστηκε, η ανάληψη πρωτοβουλιών από μέρους μου στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας με τη ΔΕΗ.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα