Συνάντηση Χορωδιών στο Πολιτιστικό Κέντρο το Σάββατο 18 Μαΐου

Share

Ο Δήμος Σερβίων, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων, διοργανώνουν τη “Συνάντηση Χορωδιών”, μια μουσική εκδήλωση που αναμένεται να ενώσει τους λάτρεις της μουσικής και της πολιτιστικής παράδοσης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, στις 20:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, χορωδίες από διάφορες περιοχές θα ενώσουν τις φωνές τους σε ένα ποικίλο πρόγραμμα που καλύπτει ευρύ φάσμα μουσικών ειδών και παραδοσιακών ήχων.

Θα εμφανιστούν:

  • Π.Σ Αμύντας Αμυνταίου – Ξένια Τσαβκοπούλου
  • Χορωδία Δωματίου Κοζάνης – Έμη Τσιούρα
  • Βελβεντινές Φωνές & Μικτή Χορωδία του Φ.Σ.Φ. «Αριστοτέλης» – Αλεξάνδρα Παπά

Οι φίλοι της μουσικής και οι δημότες καλούνται να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν σε αυτήν τη μουσική γιορτή, δημιουργώντας μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μελωδίες και ενθουσιασμό.

Είσοδος Ελεύθερη

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα