Συναυλία “Η Άνοιξη γιορτάζει” από το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων και το Ωδείο Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης το Σάββατο 20 Απριλίου

Share

Στις 19:00 του Σαββάτου 20 Απριλίου 2024, στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων, το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων και το Ωδείο Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν μια μουσική εκδήλωση που γιορτάζει την άφιξη της Άνοιξης υπό τον τίτλο “Η Άνοιξη γιορτάζει”.  Η συναυλία αυτή θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τους ερμηνευτές να μοιραστούν το ταλέντο και την αγάπη τους για τη μουσική με το κοινό.

Στο πλαίσιο αυτό, η Τάξη Μονωδίας της καθηγήτριας Ξένιας Τσαβκοπούλου θα παρουσιάσει ένα ποικίλο πρόγραμμα μουσικών έργων που αντικατοπτρίζουν τη χαρά και την ανανέωση που φέρνει η Άνοιξη. Με τη συνοδεία πιάνου από την εξαιρετική Μαρία Αρουσάνοβα, οι νέοι μουσικοί θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους θεατές.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα