Συναυλία κιθάρας και προπτυχιακό ρεσιτάλ το Σάββατο 8 Ιουνίου

Share

Το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων μας προσκαλέσει σε ένα ξεχωριστό μουσικό απόγευμα, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 στις 17:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.

Η μουσική εκδήλωση περιλαμβάνει:

Συναυλία Κιθάρας από την τάξη του διακεκριμένου καθηγητή Γιώργου Γεωργούλα

Οι μαθητές θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα με έργα κλασικής κιθάρας, αναδεικνύοντας τις δεξιότητές τους και την πρόοδό τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Προπτυχιακό Ρεσιτάλ της Βασιλικής Κουτλιάμπα

Η Βασιλική, θα εκτελέσει ένα απαιτητικό και εντυπωσιακό ρεπερτόριο που περιλαμβάνει έργα κορυφαίων συνθετών.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα