Το ΕΠΑΛ Σερβίων κοντά στον πολίτη του δήμου Σερβίων

Share

Το 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, μέσα στο πνεύμα της εορτών των Χριστουγέννων, με ενσυναίσθηση για τον συνάνθρωπο και για τις δύσκολες στιγμές που διαβιούμε όλοι μας, αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη και των εκπαιδευτικών του σχολείου, να αναλάβει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα αλλά και χρήματα για ευπαθή άτομα των Δήμου Σερβίων.

Η πράξη αυτή των μαθητών μας αποδεικνύει την κοινωνική τους παιδεία και την αναγνώριση της αναγκαιότητας της αλληλεπίδρασης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Νιώθουμε περήφανοι για τους μαθητές μας και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους όσοι συμμετείχαν και προσέφεραν στον σκοπό αυτό του σχολείου μας και ελπίζουμε να αποτελέσει μία αρχή για περισσότερα βήματα αλτρουισμού, τα οποία θα εκτείνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί οι γονείς και μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων.

Πρόδρομος Μπαλτζής

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα