Το έθιμο των Μωμόγερων την Κυριακή 28 Ιανουαρίου

Share

Μια εβδομάδα μετά από τον αρχικό προγραμματισμό, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τη περασμένη Κυριακή, θα παρουσιαστεί το έθιμο των Μωμόγερων.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 12:00 της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων από την Εύξεινος Λέσχη Σερβίων σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακιών “Πόντος”.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα