Βέττα: Ήρθε, είδε και απήλθε αυτοθαυμαζόμενος ο Πρωθυπουργός στην Π.Ε Κοζάνης

Share

Τέσσερα χρόνια μετά την κυνική του δήλωση ότι οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας πρέπει «πλέον να βρουν κάτι άλλο να κάνουν», επειδή έτσι το αποφάσισε ο ίδιος, ο Πρωθυπουργός ήρθε και πάλι στην περιοχή μας για να θαυμάσει “τα έργα” του.

Ίσως ήρθε για να επιθεωρήσει το κοινωνικό πείραμα που εφαρμόζει ο ίδιος και η κυβέρνησή του στην πιο αδικημένη περιφέρεια της χώρας ή για να κοιταχτεί στην περιοχή-καθρέφτη της ανάλγητης πολιτικής που εφαρμόζει εδώ και 5 χρόνια.

Όμως η αλήθεια είναι εδώ και είναι σκληρή: Η Π.Ε. Κοζάνης βιώνει, εξαιτίας αυτής της πολιτικής, μια επελαύνουσα οικονομική καταστροφή με σταδιακή ερημοποίηση, δημογραφική συρρίκνωση, μείωση του οικονομικά ενεργού πληθυσμού, υποβάθμιση των υποδομών της και την υψηλότερη ανεργία στη χώρα, φαινόμενα που εντείνονται χρόνο με τον χρόνο και πλήττουν άμεσα και βίαια τον κοινωνικό ιστό.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν μας έκανε σοφότερους για το πως θα αντιμετωπιστεί η ακρίβεια που μαστίζει τους πολίτες, οι ΜΕΘ που υπολειτουργούν, η αβέβαιη τηλεθέρμανση, η άναρχη εξάπλωση των Α.Π.Ε. και, βέβαια, δεν έδωσε καμία λύση για τους αγρότες και το υπέρογκο κόστος παραγωγής όπως και τους επαγγελματίες της περιοχής που μένουν χωρίς δουλειά εξαιτίας της Δ.Ε.Η., την ώρα που η κυβέρνηση δηλώνει “αναρμόδια”.

Τουλάχιστον η κυβέρνηση φαίνεται να βρήκε, έστω προεκλογικά, τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες που δήλωνε ότι δεν είχε επί τρία χρόνια, για την πολύπαθη και εγκαταλελειμμένη, από το Υπουργείο Υποδομών, Γέφυρα Σερβίων.

Το αντικοινωνικό πείραμα που επιφύλαξε για την περιοχή μας το σύστημα Μητσοτάκη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Και η μόνη απάντηση, είναι στα χέρια των πολιτών και της κοινωνίας της Π.Ε. Κοζάνης.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα