Βλάβη στο βασικό αντλιοστάσιο τροφοδοσίας πόσιμου νερού των Σερβίων, της Καστανιάς και της Λάβας

Share

Ο Δήμος Σερβίων ενημερώνει ότι υπάρχει βλάβη στο βασικό αντλιοστάσιο τροφοδοσίας πόσιμου νερού, θέση “Πόρτες”, που τροφοδοτεί τους οικισμούς Σερβίων, Καστανιάς και Λάβας. Ήδη τα συνεργεία του δήμου έχουν ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος παρακαλεί τους δημότες να κάνουν ορθολογική χρήση νερού και να αποφεύγουν οποιαδήποτε μορφή σπατάλης, όπως το πλύσιμο αυτοκινήτων και άλλες δραστηριότητες που απαιτούν μεγάλη ποσότητα νερού, για την αποφυγή πιθανής χαμηλής πίεσης του δικτύου ύδρευσης.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα