Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων

Share

Έναν Δεκέμβριο γεμάτο με πολλές Χριστουγεννιάτικες μουσικές στιγμές υπόσχεται το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων.

Συγκεκριμένα, εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 (ώρα 19:30), το Σάββατο 16 (ώρα 20:00) και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου (ώρα 19:30), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων.

Όπως αναφέρει το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων:

Μέσα σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα ελάτε να ακούσουμε παρέα κάλαντα, παραδοσιακά τραγούδια αλλά και κλασσικά κομμάτια, πολύ γνωστά, αγαπημένα, έργα μεγάλων συνθετών!

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα