Χρυσός ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης, χάλκινη η Γαβριέλα Λιόλιου στη Διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο

Share

Στην 38η Διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο της Ιταλίας ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης και η Γαβριέλα Λιόλιου του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, συμμετείχαν με τα χρώματα της εθνικής ομάδας, όπου κατέκτησαν δύο ακόμη μετάλλια.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ εφήβων και η Γαβριέλα Λιόλιου κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ νεανίδων.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα