1.000 ευρώ στους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού από την Περιφέρεια για την αποκριά

Share

Η Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε να χορηγήσει οικονομική ενίσχυση ύψους 1.000 ευρώ στον Δήμο Σερβίων και στον Δήμο Βελβεντού, με σκοπό την υποστήριξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων που προγραμματίζονται στις αντίστοιχες περιοχές.

Η χρηματική αυτή παροχή των 1.000 ευρώ για κάθε Δήμο, θα χρησιμοποιηθεί ειδικά για την κάλυψη των δαπανών που σχετίζονται με την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα