Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή σε περιοχές και οικισμούς των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού

Share

Την Κυριακή 7 Απριλίου θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 14:30 στις εξής περιοχές και οικισμούς των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού:

Περιοχή Γέφυρας λίμνης Πολυφύτου, Αγία Κυριακή, Ίμερα, Αύρα, Πολύφυτο, Τμήμα Βελβεντού (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, ΑΓ.Σ Δήμητρα, Ξυλουργείου Τέτου, περιοχή Οινοποιείων κου. Καμκούτη, Ζανδέ και Βογιατζή, ΤΟΕΒ Βελβεντού).

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών, θέλοντας να επισημάνει ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα. Γι’αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα