38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού “KASTANIA OPEN 2024

Share

Η Επιτροπή Αιωροπτερισμού σε συνεργασία με το Σωματείο της ΕΝΑΡΑ και ΣΤΥΓΑ, για λογαριασμό της ΕΛ.Α.Ο. διοργανώνουν το 38ο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού “KASTANIA OPEN 2024” και προσκαλούν όλα τα Σωματεία, μέλη της, να λάβουν μέρος σε αυτόν.

Ο αγώνας υπάγεται στην κατηγορία “FAI OPEN Cat.2 Event” της “Διεθνούς Αεροναυτικής Ομοσπονδίας” FAI και θα λάβουν μέρος Έλληνες και ξένοι αεραθλητές. Παράλληλα θα διεξαχθεί το 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού 2024 όπου οι επιδώσεις του κάθε Έλληνα αθλητή θα προσμετρήσουν για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδος, της Εθνικής Ομάδος και θα προσμετρήσουν στην Παγκόσμια κατάταξη της FAI. Επίσης προσμετρούν στην αξιολόγηση των Σωματείων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί από 27 Ιουλίου έως 04 Αυγούστου (όπου η 04η Αυγούστου είναι εναλλακτική αγωνιστική). Η τοποθεσία που επιλέχθηκε είναι το όρος Τίταρος της οροσειράς των Πιερίων, το όρος Καϊμακτσαλάν και το όρος Όλυμπος.

Κέντρο των αγώνων είναι η Καστανιά του Δήμου Σερβίων του νομού Κοζάνης.

Στον αγώνα αυτό, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Αιωροπτερισμού CHHG η χρήση του Leonardo Live είναι υποχρεωτική. Οι πιλότοι που χρειάζονται βοήθεια για την λειτουργία του Leonardo Live στο κινητό τους μπορούν να επικοινωνήσουν με την Επιτροπή πριν τον αγώνα για την εξυπηρέτηση τους. Ο αγώνας έχει χαρακτηρισθεί “FAI Open cat.2 event” και συμπεριλαμβάνεται στο σχετικό ημερολόγιο της FAI.

Οι πληροφορίες για την συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών αναλύεται στο Ενημερωτικό Δελτίο που θα εκδοθεί.

Yπενθυμίζουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ασφαλισμένοι για αστική ευθύνη πριν τον αγώνα είτε ατομικά είτε μέσω των σωματείων τους. Η ομαδική ασφάλεια έναντι τρίτων που παρέχει η ΕΛΑΟ, έναντι του ποσού των 20 ευρώ, γίνεται μόνο μέσω των σωματείων-μελών της ΕΛΑΟ. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Στον αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης. Κάθε αθλητής πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο αθλητικό μητρώο της Ε.Λ.Α.Ο. και να φέρει μαζί του το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας που εκδίδει η ΕΛΑΟ. Θα μπορέσουν να λάβουν μέρος μόνο όσοι αεραθλητές μέχρι την ημέρα του αγώνα έχουν εκδώσει ταυτότητα ή τουλάχιστον έχουν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΛ.Α.Ο. Τα Σωματεία των αθλητών πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις πριν την έναρξη του συγκεκριμένου αγώνα.

Ημερήσιο Πρόγραμμα

26 Ιουλίου 19.00-22.00: Εγγραφές αθλητών – υποδοχή

27 Ιουλίου – 02 Αυγούστου: Καθημερινό Πρόγραμμα

03 Αυγούστου: Τελευταία Αγωνιστική

04 Αυγούστου: Εναλλακτική Αγωνιστική Ημέρα εάν πραγματοποιηθεί

Σε αυτή την περίπτωση θα ακολουθηθεί το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Το Αγωνιστικό Πρόγραμμα δύναται να αλλάξει ανά πάσα στιγμή κατά την κρίση του Διευθυντού Αγώνων ή/και της διοργάνωσης

Επικοινωνία

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήσετε με Ε-Mail στο [email protected]

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα