Αυτοί είναι οι τρεις Ειδικοί Συνεργάτες του Δήμου Σερβίων

Share

Αναρτήθηκαν στη Διαύγεια οι συμβάσεις εργασίας των τριών Ειδικών Συνεργατών που επέλεξε ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα για την ειδικότητα ΠΕ Πληροφορικής επιλέχθηκε ο Βαγγέλης Νέστορας (η ανακοίνωση στη Διαύγεια), για την ειδικότητα ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών επιλέχθηκε ο Χρήστος Παλπάνης (η ανακοίνωση στη Διαύγεια), ενώ ο Στέλιος Φούντουγλου (η ανακοίνωση στη Διαύγεια) επλέχθηκε για τον κλάδο ΠΕ Δημοσιογράφων.

Και οι τρεις θα επικουρούν τον ∆ήµαρχο στην άσκηση των καθηκόντων του και θα παρέχουν συµβουλές και θα διατυπώνουν εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για τεχνικά θέµατα, και ζητήµατα που σχετίζονται:

  • Βαγγέλης Νέστορας: Με τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των Υπηρεσιών του Δήμου.
  • Χρήστος Παλπάνης: Με την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, και το Αυτοτελές Τµήµα Στρατηγικού Σχεδιασµού και Ανάπτυξης.
  • Στέλιος Φούντουγλου: Με την ενημέρωση των δημοτών δια του τύπου και των ΜΜΕ για θέµατα που τους αφορούν, καθώς και για την τουριστική προβολή και ανάδειξη του Δήμου Σερβίων.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα