Ανακαινίζονται τα Κ.Ε.Π. του Δήμου Σερβίων

Share

Ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, υπέγραψε σήμερα στο Δημαρχείο του Δήμου Σερβίων τη σύμβαση για την προμήθεια και εφαρμογή εξοπλισμού και υλικών ανακαίνισης στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) του Δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 58.748,72 ευρώ με το Φ.Π.Α.

Η σύμβαση προβλέπει την ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών τριών Κ.Ε.Π. του Δήμου (Σερβίων, Τρανοβάλτου, Λιβαδερού), με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”, το οποίο υποστηρίζεται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο, και ο κ. Δημήτριος Τσαράβας, νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ανάδοχου, καθώς και στελέχη του Δήμου Σερβίων.

Ο κ. Ελευθερίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη του έργου, τονίζοντας τη σημασία της ανακαίνισης για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες και την ενίσχυση της λειτουργικότητας των Κ.Ε.Π.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα