Ανακοίνωση για ιδιοκτήτες κτισμάτων σε δασικές εκτάσεις και σε ζώνες περιαστικού πρασίνου

Share

Σύμφωνα με κατεπείγουσα εγκύκλιο του ΥΠΕΝ αρ.πρωτ. 28909/848/15-3-2024 (ΑΔΑ: ΡΛ2Π4653Π8-ΚΣΡ), καλούνται οι ιδιοκτήτες οποιονδήποτε κτισμάτων σε δασικές περιοχές και σε χώρους περιαστικού πρασίνου όλων των οικισμών, να συντάξουν Έντυπο Αξιολόγησης Επικινδυνότητας και Τεχνική Έκθεση αρμόδιου τεχνικού επιστήμονα, με τα αναγκαία μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας μέχρι 31 Μαρτίου 2024.

Ακολούθως να εφαρμόσουν τα μέτρα που θα τους υποδειχτούν και ως τις 30/4/2024 να προσκομίσουν εις διπλούν στο Δήμο α) το Έντυπο Αξιολόγησης β) την Έκθεση του επιστήμονα και γ) τη Δήλωση Εφαρμογής των μέτρων πυρασφάλειας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα