Ασφαλτοστρώσεις σε χωριά του Δήμου

Share

Το έργο συντήρησης και αποκατάστασης της εσωτερικής οδοποιίας στον Δήμο Σερβίων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης, αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης να πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Τοπική Κοινότητα Βαθυλάκκου.

Το έργο με τίτλο “Συντήρηση εσωτερικής οδοποιίας Δήμου Σερβίων” διαθέτει συνολικό προϋπολογισμό 600.000 ευρώ, με πηγή χρηματοδότησης το Πρόγραμμα “ΦιλόΔημος” και τον Τοπικό Πόρο. Οι εργασίες περιλαμβάνουν τη συντήρηση και αποκατάσταση περισσότερων από 30 δημοτικών οδών εντός των ορίων και 10 οικισμών του Δήμου Σερβίων.

Η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων έχει ως αποτέλεσμα την κάλυψη ενός σημαντικού κομματιού των αιτημάτων, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην ασφαλτόστρωση δρόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Οι αισθητές βελτιώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών αναμένεται να είναι εμφανείς με την ολοκλήρωση των εργασιών.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα