Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση της εσωτερικής οδοποιίας του Δήμου Σερβίων

Share

Σήμερα, Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024, υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Σερβίων, Χρήστο Ελευθερίου, και τον ανάδοχο, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου “Συντήρηση εσωτερικής οδοποιίας Δήμου Σερβίων”, με συνολικό προϋπολογισμό 600.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Το έργο αφορά στη συντήρηση και αποκατάσταση 30 δημοτικών οδών και 10 οικισμών εντός των ορίων του Δήμου Σερβίων, έχοντας ως πηγή χρηματοδότησης το Πρόγραμμα “ΦιλόΔημος” και τον Τοπικό Πόρο.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στα πλαίσια της τακτικής συντήρησης της εσωτερικής οδοποιίας του Δήμου. Κρίθηκαν αναγκαίες προκειμένου να καλύψουν απαιτήσεις αποκατάστασης των οδοστρωμάτων και έχουν ως στόχο τη βελτίωση της βατότητας των οδών και την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και των οχημάτων.

Ο Δήμαρχος Σερβίων, μετά την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε:

Συνήθως, οι Δημοτικές Αρχές εκτελούν ασφαλτοστρώσεις πριν τις εκλογές. Η δικιά μας Δημοτική Αρχή ιεραρχεί τα έργα και εκτελεί την κατάλληλη χρονική στιγμή. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να γίνει το μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων αξίας 600.000 ευρώ σε όλη την Περιφέρεια του Δήμου Σερβίων”.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα