Μπαίνουν κάμερες ελέγχου ταχύτητας στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

Share

Κάμερες ελέγχου ταχύτητας θα τοποθετηθούν στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, αξίας 44.000 ευρώ. Αυτό ενέκρινε η Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας, με το σύστημα καταγραφής τροχαίων παραβάσεων να αποτελείται από δυο συστήματα επιτήρησης με λήψη εικόνας εκατέρωθεν της γέφυρας χωρίς λήψη κάμερας και ένα ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής φωτογράφισης οχημάτων που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα