Χωρίς φανάρια η κυκλοφορία στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

Share

Ελεύθερη χωρίς φωτεινούς σηματοδότες είναι η κυκλοφορία και στις δύο διευθύνσεις στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων αφού ολοκληρώθηκε η στεγάνωση της πλάκας καταστρώματος και η διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα στο τμήμα των τριακοσίων μέτρων της προβολοδόμησης.

Όπως σημειώνει ο ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χάρης Γκοβεδάρος, πλέον υπολείπονται οι εργασίες διαγράμμισης, η συντήρηση των αρμών και η στεγανή απορροή των ομβρίων υδάτων. Οι εργασίες αυτές και αφού λυθούν κάποιες τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες για λόγους ασφάλειας του εργαζόμενου προσωπικού, θα λάβουν χώρα με ρύθμιση της κυκλοφορίας και μονοδρόμηση με σημαιοφόρους ή με φωτεινό σηματοδότη μόνο κατά τις ώρες εκτέλεσής τους.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να τηρούν αυστηρά το όριο ταχύτητας των 40χλμ/ώρα, το μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο των 40 τόνων, και την ελάχιστη απόσταση των 100 μέτρων μεταξύ τους.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα