Με φανάρια έως τα τέλη Μαΐου η κυκλοφορία στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

Share

Οι εργασίες ανακατασκευής τμήματος του καταστρώματος της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων, στο τμήμα της προβολοδόμησης μήκους 300 μέτρων (βάθρα Μ4, Μ5, Μ6), εργασίες που έχουν σκοπό την αποτροπή της περαιτέρω οξείδωσης του σιδηρού οπλισμού και των τενόντων, εισέρχονται στο στάδιο της στεγάνωσης της πλάκας του καταστρώματος.

Παρότι οι αρχικές ανακοινώσεις έκαναν λόγο πως οι εργασίες στεγάνωσης θα διαρκούσαν μόλις 5 ημέρες και κατά αυτές θα χρησιμοποιηθούν φορητοί φωτεινοί σηματοδότες που θα είναι τοποθετημένα πριν και μετά του τμήματος της επέμβασης των 300 μέτρων, ρυθμίζοντας τη μονοδρόμηση της κυκλοφορίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χάρης Γκοβεδάρος, με ανακοίνωση του στο προφίλ του στο Facebook αναφέρει πως τα φανάρια, που έχουν τεθεί ήδη σε λειτουργία, θα λειτουργούν -καιρού επιτρέποντος- έως τα τέλη Μαΐου, όταν και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Στην ανακοίνωση του ο κ. Γκοβεδάρος προσθέτει:

Παράκληση για υπομονή προς τους διερχόμενους οδηγούς και αυστηρή τήρηση του ορίου ταχύτητας των 30 χλμ/ώρα, του μέγιστου φορτίου των 40 τόνων και ιδιαιτέρως της ελάχιστης απόστασης των 100 μέτρων μεταξύ των βαρέων οχημάτων.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα