Δεν είναι μια κενή θέση πάρκινγκ, είναι μια θέση πάρκινγκ για άτομα με αναπηρία

Share

Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Σερβίων με ανακοίνωση της έκανε γνωστή τη δράση των μαθητών του Δήμου με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ότι αφορά το θέμα με τις θέσεις πάρκινγκ για άτομα με αναπηρία.

Συγκεκριμένα η η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Σερβίων αναφέρει τα παρακάτω:

“Ευχαριστούμε το Δήμο Σερβίων και το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων για τη διευκόλυνση της δράσης. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους τους/τις εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τους/τις μαθητές/μαθήτριες, τα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ του Δήμου Σερβίων και Των Πέριξ Αυτού Δήμων και φυσικά τους/τις μαθητές/τριες του Γυμνασίου και ΕΠΑΛ Σερβίων καθώς και το Λύκειο Βελβεντού για την πολύτιμη και ενεργή συμμετοχή τους στη δράση.”

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα