Διαθέσιμα τα καρύδια Πλατανορρεύματος

Share

Διαθέσιμα τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στο εξωτερικό είναι πλέον τα καρύδια Πλατανορρεύματος, τόσο για χονδρική όσο και για λιανική πώληση (πεταλούδα και 1/4).

Τα παραπάνω τα έκανε γνωστά ο Νίκος Σταμκόπουλος, ζητώντας από τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2464 309039, 6997017054. και 6974467411.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα