Δήμος Σερβίων: Παρεμβάσεις στη Δημοτική Κοινότητα Ελάτης

Share

Ο Δήμος Σερβίων συνεχίζει τις στοχευμένες παρεμβάσεις στις τοπικές κοινότητες. Χθες, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές εργασίες στη Δημοτική Κοινότητα Ελάτης.

Οι παρεμβάσεις περιελάμβαναν:

Διάνοιξη και συντήρηση αγροτικών δρόμων: Οι αγροτικοί δρόμοι της Ελάτης βελτιώθηκαν για να εξασφαλιστεί η εύκολη πρόσβαση των κατοίκων στις αγροτικές περιοχές.

Κοπή χόρτων: Πραγματοποιήθηκε κοπή των χόρτων σε κεντρικά σημεία και περιμετρικά της κοινότητας για την βελτίωση της αισθητικής εικόνας της περιοχής.

Αλλαγή λαμπών: Αντικαταστάθηκαν φθαρμένες λάμπες δημοτικού φωτισμού, εξασφαλίζοντας επαρκή φωτισμό κατά τις βραδινές ώρες.

Παρεμβάσεις για την πυροπροστασία: Υλοποιήθηκαν εργασίες για την ενίσχυση της πυροπροστασίας, περιλαμβάνοντας τον καθαρισμό των ζωνών πυροπροστασίας.

Οι Αντιδήμαρχοι Έφη Παπαδοπούλου και Λευτέρης Χατζηλαζάρου βρέθηκαν επί τόπου, επιβλέποντας τις εργασίες και συνομιλώντας με τους κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις παρεμβάσεις. Ο Δήμος Σερβίων παραμένει προσηλωμένος στην συνεχή βελτίωση των συνθηκών ζωής και την προστασία των δημοτών του.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα