Δημοτικό Συμβούλιο για την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2024

Share

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει (δια ζώσης) σε ειδική συνεδρίαση στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για συζήτηση και λήψη απόφασης για την ψήφιση προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων οικονομικού έτους 2024 του Δήμου Σερβίων και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2024.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το σχέδιο του προϋπολογισμού του 2024 του Δήμου Σερβίων.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα