Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου για τη δωρεά από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Greek Animal Rescue

Share

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Greek Animal Rescue για τη γενναιόδωρη δωρεά που προσέφερε. Η συγκεκριμένη δωρεά (1.920 ευρώ) θα χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη του προγράμματος στειρώσεων των αδέσποτων ζώων της περιοχής μας, σε συνεργασία με τον συμβεβλημένο κτηνίατρο του Δήμου.

Το Greek Animal Rescue είναι ένα μικρό φιλανθρωπικό ίδρυμα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο λειτουργεί εξ ολοκλήρου από εθελοντές. Αφιερωμένο στην ανακούφιση των κακοποιημένων, εγκαταλελειμμένων και παραμελημένων ζώων της Ελλάδας, το ίδρυμα επικεντρώνεται κυρίως στη χρηματοδότηση και οργάνωση στειρώσεων.

Ο Δήμαρχος Σερβίων, δήλωσε:

Ευχαριστούμε το Greek Animal Rescue για την υποστήριξή τους στο έργο μας. Η δωρεά αυτή θα μας βοηθήσει σημαντικά να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα των αδέσποτων ζώων με υπευθυνότητα και ευαισθησία.

Τα αδέσποτα δεν έχουν φωνή. Πρέπει να γίνουμε η δική τους!

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα