Εκδήλωση για την επαγγελματική αλιεία στη Λίμνη Πολυφύτου την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Share

Η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε – Α.Ο.Τ.Α διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης και δημοσιοποίησης του έργου “Διατοπική Συνεργασία Προώθηση της υπεύθυνης αλιείας στην μεταποίηση αλιευτικών προϊόντων”.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προηγηθεί στις 16:00 ξενάγηση στην αίθουσα προβολής της Λίμνης Πολυφύτου στο ΚΠΕ Βελβεντού με δωρεάν μεταφορά από και προς το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα