Εκλογή μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και μελών της δημοτικής επιτροπής την Τρίτη 2 Ιανουαρίου

Share

Το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου 2024 και συγκεκριμένα στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων, θα συνεδριάσει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για να διεξαχθεί η εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Η εκλογή τους θα γίνει σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 4 και 8 του ν. 5056/23, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σερβίων θα την αναλάβει ο Αθανάσιος (Σάκης) Μαραμής, ενώ την θέση του αντιπροέδρου θα την αναλάβει ο Γιώργος Μπάκανος.

Στα ακόλουθα links μπορείτε να βρείτε τις εγκυκλίους που αφορούν την εκλογή του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Διαδικασία εκλογής μελών και συγκρότηση προεδρείου δημοτικού συμβουλίου (PDF)

Διαδικασία εκλογής μελών και συγκρότησης της δημοτικής επιτροπής (PDF)

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα