Έκοψε την βασιλόπιτα ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης

Share

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων η κοπή της βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης και η τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών της κωπηλάσιας στις εγχώριες και διεθνής διοργανώσεις του 2023.

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι:

Παναγιώτης Μακρυγιάννης, Χαρίσιος Γιώργος, Γαβριέλα Λιόλιου, Στέφανος Δημητρίου, Σταυριανίδης Δημήτρης, Μακρυγιάννη Λεμονιά, Γκρεμού Αγγελική, Παπαδημόπουλος Λευτέρης, Καραχίτος Αλέξανδρος, Ντίνας Ευθύμης, Γεωργιάδης Κωνσταντίνος, Ζαρογιάννη Χρυσάνθη, Βασιλική Δαλαγιώργου, Ζαρογιάννη Άνθη, Λαβαντσιώτη Χριστίνα, Θοδωρής Καράγιαννης, Τζήμος Αχιλλέας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα