Έκθεση Ψηφιακής Γλυπτικής το Σάββατο 8 Ιουνίου

Share

Ο Σύλλογος ΑμεΑ του διευρυμένου Δήμου Σερβίων και των πέριξ αυτού δήμων σε συνεργασία με το Δήμο Σερβίων, διοργανώνει μια ξεχωριστή καλλιτεχνική έκθεση “Ψηφιακής Γλυπτικής” του διακεκριμένου καλλιτέχνη Μάκη Δανάτσα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 19:00 στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων, αμέσως μετά τη συναυλία κιθάρας.

Η έκθεση αυτή έχει ως στόχο να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες, και κυρίως σε άτομα με οπτική αναπηρία, τη μοναδική ευκαιρία να αντιληφθούν την τέχνη με έναν καινοτόμο τρόπο. Μέσω της αφής και με τη βοήθεια ακουστικής περιγραφής, οι επισκέπτες θα μπορούν να κατανοήσουν τι απεικονίζει κάθε έργο.

Επιπλέον, η χρήση της επαυξημένης πραγματικότητας και της προηγμένης τεχνολογίας θα διευκολύνει άτομα με ψυχική αναπηρία να απολαύσουν και να αντιληφθούν καλύτερα τα εκθέματα.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα