Ελευθερίου για νέα θητεία: Το πρώτο που θα κάνουμε είναι η αγορά του οικοπέδου των προσκόπων και η αξιοποίηση του Τούρκικου Σχολείου

Share

Στη τηλεόραση του Flash και στη Κατερίνα Μαρκοπούλου παραχώρησε συνέντευξη ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου όπου μίλησε για τα σχέδια του για την επόμενη πενταετία.

Αναφέρθηκε για το πως θα αξιοποιήσει τους 11 δημοτικούς συμβούλους, λέγοντας πως όλοι θα περάσουν από θέση ευθύνης σε βάθος πενταετίας, ενώ έχει συναντηθεί ήδη με τους επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων, λέγοντας πως “υπάρχει ομόνοια και σύμπνοια με κοινό στόχο να οδηγηθεί ο τόπος μας σε καλύτερα μονοπάτια”.

Μεταξύ των όσων δήλωσε, από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει ξεκινώντας τη νέα του θητεία, μόλις αναλάβει από την 1η Ιανουαρίου 2024, θα είναι να δρομολογήσει την αγορά του οικοπέδου των προσκόπων, οικόπεδο που θα χρησιμοποιηθεί για την επέκταση του Δημαρχείου, αλλά και την αξιοποίηση του Τούρκικου Σχολείου.

Όπως τόνισε, επιθυμία του είναι “όλοι μαζί, όλοι οι δημότες, όλοι οι πρόεδροι, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι” να συνεργαστούν από κοινού για να πάνε τον Δήμο Σερβίων στην “επόμενη εποχή”.

Τέλος, μίλησε και για την στήριξη του στον Δήμαρχο Βοΐου, Χρήστο Ζευκλή, για την θέση του προέδρου στην ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα