Επιδιορθώθηκε η βλάβη στην αντλία νερού στο Προσήλιο

Share

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από την βλάβη που σημειώθηκε στο βασικό αντλιοστάσιο πόσιμου νερού, στη θέση “Πόρτες”, που τροφοδοτεί τους οικισμούς Σερβίων, Καστανιάς και Λάβας και ο Δήμος Σερβίων ανακοίνωσε πως σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε η επισκευή της κεντρικής αντλίας.

Ως εκ τούτου, η ομαλή λειτουργία της ύδρευσης στη ζώνη Σέρβια, Καστανιά, Λάβα αναμένεται να αποκατασταθεί εντός της ημέρας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα