Επικίνδυνο περιστατικό στη Υψηλή Γέφυρα Σερβίων λόγω δυσλειτουργίας του φωτεινού σηματοδότη

Share

Την Κυριακή περίπου στις 20:10, στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων σημειώθηκε ένα ανησυχητικό περιστατικό εξαιτίας του απενεργοποιημένου φωτεινού σηματοδότη στην κατεύθυνση προς Σέρβια. Σύμφωνα με καταγγελία του Δημήτρη Μπρουσιόβα, το γεγονός αυτό προκάλεσε σύγχυση στους οδηγούς, με αποτέλεσμα τρία – τέσσερα αυτοκίνητα να ακολουθήσουν τα προπορευόμενα χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση.

Από την άλλη πλευρά της γέφυρας, στην κατεύθυνση προς Κοζάνη, ο φωτεινός σηματοδότης λειτουργούσε κανονικά και έδειχνε πράσινο φως. Ευτυχώς, οι οδηγοί στην αντίθετη κατεύθυνση κατάλαβαν την κατάσταση χάρη στα αναμμένα φώτα των αυτοκινήτων και απέφυγαν να εισέλθουν στη μοναδική λωρίδα κυκλοφορίας, αποφεύγοντας έτσι πιθανή σύγκρουση.

Στο αυτοκίνητο του κ. Μπρουσιόβα, βρισκόταν η οικογένεια του με παιδιά και οι οδηγοί που κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη, βλέποντας την κατάσταση, αντέδρασαν με χειρονομίες. Στο σημείο υπήρχε ένα αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά με τρεις αστυνομικούς, οι οποίοι αφού αρχικά επέπληξαν τους οδηγούς, δύο από αυτούς κατάλαβαν την κατάσταση και έσπευσαν να την ρυθμίσουν.

Ωστόσο, ο τρίτος αστυνομικός επέδειξε απαράδεκτα επιθετική συμπεριφορά συνεχίζοντας να μιλάει με άσχημο τρόπο στους οδηγούς. Αν δεν ήταν οι άλλοι δύο αστυνομικοί να παρέμβουν, θα μπορούσαν να είχαν μπει περισσότερα αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα και να είχε προκληθεί ατύχημα.

Ο κ. Μπρουσιόβας τόνισε τη σημασία των λειτουργών που διορθώνουν τέτοιες καταστάσεις αντί για εκείνους που καταχρώνται την εξουσία τους, εκφράζοντας την ευχή να μειωθούν στο μέλλον τα φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας από αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπρουσιόβας έγραψε:

Κυριακή περίπου 20:10 στη γέφυρα Σερβίων, το φανάρι στην κατεύθυνση προς Σέρβια ήταν απενεργοποιημένο, με αποτέλεσμα 3-4 αυτοκίνητα μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει, να ακολουθήσουμε τα προπορευόμενα στο βάθος.

Το φανάρι από την άλλη πλευρά με κατεύθυνση προς Κοζάνη λειτουργούσε κανονικά και είχε ανάψει πράσινο, ευτυχώς λόγω της ώρας τα φώτα στα αυτοκίνητα ήταν αναμμένα οι οδηγοί στην απέναντι πλευρά αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει και δεν μπήκαν στη μοναδική λωρίδα κυκλοφορίας. Στο αυτοκίνητο το δικό μου όλη η οικογένεια με παιδιά.

Αφού οι απέναντι οδηγοί μας υποδέχθηκαν με τα 5 δάχτυλα παρατεταμένα, κάποιοι μόνο με το μεσαίο, προσπαθήσαμε στα γρήγορα να τους δώσουμε να καταλάβουν τι συμβαίνει, γιατί είχε δημιουργηθεί ουρά, στο σημείο υπήρχε αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά με 3 αστυνομικούς, ας μην αναφέρω από ποιο τμήμα, αφού μας έγινε αρχικά έντονη σύσταση όπως ήταν αναμενόμενο, οι 2 από τους 3 αστυνομικούς κατάλαβαν τι έγινε και έσπευσαν να ρυθμίσουν την κατάσταση. Ο 3ος οποίος από την αρχή είχε απαράδεκτα επιθετική συμπεριφορά, αντί να ελέγξει τι συμβαίνει συνέχισε να μας μιλάει με άσχημο τρόπο, αν δεν ήταν εκεί οι συνάδελφοι του να αναλάβουν δράση, σίγουρα θα έμπαιναν και άλλα αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα και θα γινόταν κάποιο ατύχημα απόψε.

Τα μηχανήματα κάποιες φορές χαλάνε, εκεί το κράτος στηρίζεται σε λειτουργούς οι οποίοι διορθώνουν καταστάσεις όχι σε αυτούς που θέλουν να κάνουν κατάχρηση εξουσίας. Ευτυχώς ο τελευταίος ήταν ο 1 στους 3 , εύχομαι στο μέλλον να είναι 0 στους 3.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα