Επίσκεψη Αξιολογητών της UNESCO στα Μπουχάρια – Νοχτάρια

Share

Αξιολογητές της UNESCO, συνοδευόμενοι από την ομάδα διαχείρισης του Γεωπάρκου Γρεβενών – Κοζάνης και στελέχη της ΑΝΚΟ, επισκέφθηκαν στις 8 Ιουλίου 2024 τα γεωλογικά μνημεία Μπουχάρια – Νοχτάρια για την επαναξιολόγηση του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Γρεβενών-Κοζάνης.

Στη συνάντησή τους με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης του Δήμου Σερβίων, Σταύρο Παπαδόπουλο, συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης και η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του Γεωπάρκου.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα