Επίσκεψη του Γυμνασίου Νεάπολης στην Καστροπολιτεία και στο Φαράγγι των Σερβίων

Share

Η Καστροπολιτεία και το Φαράγγι των Σερβίων υποδέχτηκαν με χαρά, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου Νεάπολης Βοΐου σε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Με τη συνοδεία του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου, του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Σταύρου Παπαδόπουλου και του Διευθυντή του Γυμνασίου Νεάπολης Χρήστου Μακρή, η επίσκεψη αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να εξερευνήσουν την ιστορία, τη φύση και τον πολιτισμό της περιοχής μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ιστορικά μνημεία και τα αξιοθέατα της Καστροπολιτείας, ενώ παράλληλα ενθουσιάστηκαν από την ομορφιά και τη φυσική πολυπλοκότητα του Φαραγγιού των Σερβίων.

Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμος Σερβίων αναφέρει πως στόχος της Δημοτικής Αρχής, μέσα από την επισκεψιμότητα σχολικών μονάδων σε μνημεία και αξιοθέατα του Δήμου Σερβίων, αποτελεί η δημιουργία εκπαιδευτικών εμπειριών για τους μαθητές, παρέχοντάς τους μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν το παρελθόν και να εμπλακούν με την ιστορία και τον πολιτισμό του δήμου.

O Διευθυντής του Γυμνασίου Νεάπολης, Χρήστος Μακρής, με επιστολή του ευχαριστεί τον Δήμαρχο Σερβίων:

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου και εγώ προσωπικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για τη ζεστή υποδοχή και την υπέροχη ξενάγηση που μας παρείχατε κατά την επίσκεψή μας στην πόλη σας και στο κάστρο των Σερβίων. Ήταν πραγματικά μια μοναδική ευκαιρία για εμάς να μάθουμε περισσότερα για τον πολιτισμό και την ιστορία της πόλης σας. Η ξενάγηση που μας παραχωρήσατε μας βοήθησε πολύ να κατανοήσουμε καλύτερα την ομορφιά και τη σημασία του κάστρου.

Εκτιμούμε πολύ τον χρόνο και την προσοχή που μας δώσατε και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αυτή η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τη φιλοξενία και τη γενναιοδωρία σας και ελπίζουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναεπισκεφθούμε την πόλη σας στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας για την προώθηση και τη διατήρηση του πολιτιστικού και ιστορικού πλούτου της περιοχής σας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα