Επιτήδειοι προσποιούνται τους υπαλλήλους του Δήμου Σερβίων

Share

Μια νέα μορφή τηλεφωνικής απάτης έχει εμφανιστεί στη περιοχή μας, με επιτήδειους να παριστάνουν τους υπαλλήλους του Δήμου Σερβίων προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από τους πολίτες. Ο Δήμος Σερβίων στην ανακοίνωσή του τονίζει πως έχει λάβει πολλές καταγγελίες σχετικά με αυτήν την απάτη, και καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι απατεώνες, οι οποίοι μιλούν ελληνικά, επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους πολίτες και υποστηρίζουν ότι είναι υπάλληλοι του Δήμου. Αναφέρουν πως καλούν για την εξόφληση τιμολογίων που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια και ζητούν προσωπικές πληροφορίες ή ακόμα και πρόσβαση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των πολιτών.

Ο Δήμος Σερβίων επισημαίνει ότι αυτές οι κλήσεις είναι απάτη και καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην απαντούν ή να ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους κλήσεις. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι πολίτες ότι οι υπηρεσίες του Δήμου λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 15:00 και δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσουν προσωπικές πληροφορίες μέσω τηλεφώνου.

Εάν οι πολίτες λάβουν τέτοιου είδους κλήσεις, πρέπει να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές ή τον ίδιο το Δήμο Σερβίων. Η προσοχή και η ενημέρωση είναι κρίσιμες για την αποτροπή απάτης και την προστασία των πολιτών από ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Ο Δήμος Σερβίων δεσμεύεται να συνεργαστεί με τις αρχές για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση αυτών των απατεώνων που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα