Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ ανάδοχος του έργου ανακατασκευής τμήματος καταστρώματος της γέφυρας

Share

Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ ορίστηκε ανάδοχος των εργασιών ανακατασκευής τμήματος καταστρώματος της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων προϋπολογισμού 285.000 ευρώ.

Η υπηρεσία απευθύνθηκε σε 7 εταιρείες και μόνοι οι δυο κατέθεσαν προσφορές, με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ με έδρα τα Γρεβενά να μειοδότησε, με μέσο ποσοστό έκπτωσης 13%.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα