Κέντρο Υγείας Σερβίων: Δράσεις για εθελοντική αιμοδοσία και εκδήλωση για την άνοια

Share

Στα πλαίσια του εορτασμού για την παγκόσμια ημέρα του εθελοντή αιμοδότη, πραγματοποιήθηκε ευαισθητοποίηση προσέλκυση εθελοντών αιμοδοτών από τις επισκέπτριες υγείας του ΚΥ Σερβίων στους γονείς και δασκάλους Δημοτικών σχολείων Σερβίων, στους εργαζόμενους του Αστυνομικού Τμήματος και του Πυροσβεστικού Σώματος Σερβίων, καθώς και στους εργαζόμενους του Δήμου Σερβίων. Επιπλέον εγινε διανομή έντυπου υλικού και ανάρτηση αφισών.

Χθες, Τετάρτη 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την άνοια στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελβεντού, από τον ιατρό νευρολόγο κο Ζιάμο σε συνεργασία με το γραφείο επισκεπτριών υγείας του ΚΥ Σερβίων και τον Δήμο Βελβεντού. Μετά το πέρας της εκδήλωσης έγινε δωρεάν τεστ μνήμης σε όσους παρευρισκόμενους επιθυμούσαν.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα