Κλειστή η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων την Κυριακή 21 Απριλίου

Share

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χάρης Γκοβεδάρος ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων θα είναι κλειστή για όλα τα οχήματα επειδή έχουν προγραμματιστεί δοκιμαστικές φορτίσεις σε τμήματα της προβολοδόμησης και αμφιέρειστων, στα πλαίσια των προληπτικών ελέγχων αντοχής της γέφυρα, κατά τη διάρκεια των οποίων θα απαιτηθεί ολική διακοπή κυκλοφορίας της γέφυρας.

Ο κ. Γκοβεδάρος προσθέτει:

Με την ευκαιρία να επαναλάβω για ακόμη μία φορά, ότι η σκοπιμότητα των εργασιών που εκτελούνται αυτή την περίοδο στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων έχει να κάνει με την προστασία του τμήματος της προβολοδόμησης από έκθεση σε περιβάλλον υγρασίας και από περαιτέρω οξείδωση του σιδηρού οπλισμού και των τενόντων της, έως ότου λάβουν χώρα οι εργασίες ενίσχυσης και αναβάθμισης του συνόλου της γέφυρας.

Άρα η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στο μήκος των τριακοσίων μέτρων της προβολοδόμησης θα γίνει ως συνέπεια των παραπάνω εργασιών και δεν αποτελεί την αιτία γένεσής τους.

Η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στο όλο μήκος της γέφυρας θα γίνει μετά το έργο της συνολικής ενίσχυσης και αναβάθμισης της γέφυρας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα