Με την Υφυπουργό Εσωτερικών συναντήθηκε ο Καλλίνικος Χολέβας

Share

Την Τρίτη 14 Μαΐου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Διοίκησης Καλλίνικος Χολέβας, είχε συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη κατά την παρουσία της στην Π.Ε. Κοζάνης.

Μέσα στο χρονικό διάστημα της συνάντησης, ο κ. Χολέβας υπογράμμισε την κρίσιμη ανάγκη για τη στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου και την άμεση ολοκλήρωση των εγκεκριμένων προσλήψεων. Επίσης, ανέφερε τη σημασία των προγραμμάτων πρόσληψης ατόμων με ειδικές ανάγκες σε συνεργασία με τη ΔΥΠΑ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την απουσία των ΟΤΑ Α’ και Β Βαθμού από τους δικαιούχους.

Επιπλέον, συζητήθηκε η ανάγκη για επανεξέταση και περαιτέρω αξιοποίηση της Κινητικότητας, καθώς και η συνέχιση των δράσεων για την απλούστευση διαδικασιών και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών, με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Η Υφυπουργός δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τις προσπάθειες του δήμου για την επίλυση αυτών των ζητημάτων, ενισχύοντας έτσι τη συνεργασία μεταξύ του κράτους και του Δήμου Σερβίων προς όφελος των δημοτών.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα