Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων: Εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα των Σερβίων την Κυριακή 24 Μαρτίου

Share

Την Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων, ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων “Τα Κάστρα” θα διοργανώσει εκδήλωση τιμής και μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Σερβίων της 6ης Μαρτίου 1943.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν μαγνητοσκοπημένες μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα, πολλοί από τους οποίους σήμερα δεν είναι μαζί μας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα