Ο Παναγιώτης Μπογιατζίδης στο Κέντρο Υγείας Σερβίων

Share

Ο Παναγιώτης Μπογιατζίδης, Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Μακεδονίας, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου το Κέντρο Υγείας Σερβίων προκειμένου να επιβλέψει την έναρξη των εργασιών αναβάθμισης των υποδομών του, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Το έργο θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις, με την είσοδο των ασθενών και των πολιτών να μεταφέρεται προσωρινά στην πλευρά και στο πίσω μέρος του κτηρίου κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης των εργασιών.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα