Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερβίων είχε η Καλλιόπη Βέττα

Share

Η Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης και Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Καλλιόπη Βέττα πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερβίων κ. Χρήστο Ελευθερίου.

Στην συνάντησή στην οποία συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης κ. Σταύρος Παπαδόπουλος, έγινε ευρύτατη συζήτηση για θέματα ανάπτυξης, με έμφαση στον τουρισμό και στην αξιοποίηση και προβολή των φυσικών και πολιτιστικών αξιοθέατων της περιοχής.

Παράλληλα έγινε ειδική μνεία στις επενδυτικές προθέσεις -ειδικά της Δ.Ε.Η.- για τοποθέτηση πλωτών φωτοβολταικών στη λίμνη Πολυφύτου, εξέλιξη που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα σχέδια των όμορων δήμων για τουριστική αξιοποίηση της περιοχής.

Η Βουλευτής, με αυτή την αφορμή, τόνισε ότι οι πιθανές επεμβάσεις στην λίμνη Πολυφύτου πρέπει να έχουν την σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας, ενώ ανέφερε ότι τα όποια κυβερνητικά μέτρα στήριξης δεν πρέπει να έχουν ως προϋπόθεση την συγκατάνευση των θεσμικών αρχών στα επενδυτικά σχέδια της ιδιωτικοποιημένης Δ.Ε.Η.

Τέλος, υπήρξε συζήτηση για την καθυστέρηση εκταμίευσης της χρηματοδότησης για το κατεστραμμένο δημαρχείο της περιοχής, θέμα για το οποίο η Βουλευτής τόνισε ότι θα κάνει παρέμβαση στο αρμόδιο Υπουργείο.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα