Ο πρώην δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος χρωστά 27.244 ευρώ σε νερό στον Δήμο Βελβεντού

Share

Ο πρώην δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος χρωστά 27.244,37 ευρώ σε λογαριασμούς ύδρευσης στον Δήμο Βελβεντού, με το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου να ψηφίζει σήμερα αρνητικά στο αίτημα του για τη διαγραφή του χρέους του.

Το χρέος βεβαιώθηκε επί της δικής του θητείας, με τον πρώην Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού να αμφισβητεί πως έκανε τέτοια κατανάλωση.

Δείτε αναλυτικά την συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο στο video εδώ όπως και την τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα