Ολόκληρη η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Σέρβια

Share

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μαθητική στα Σέρβια, στο πλαίσιο των εορτασμών για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον Απελευθερωτικό Αγώνα.

Πριν την έναρξη της παρέλασης έγινε κατάθεση στεφάνων, ενώ ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Μορφωτικό Όμιλο Σερβίων “Τα Κάστρα”, την Εύξεινο Λέσχη Σερβίων και τον Μορφωτικό Σύλλογο Λάβας, στη Κεντρική Πλατεία.

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού Αναστάσιος Ραφαηλίδης, ο Διοικητής της 658 ΠΑΠ Βαθυλάκκου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σερβίων, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα