“Πέφτει” άσφαλτος στα Σέρβια

Share

Ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, υπέγραψε σήμερα στο Δημαρχείο του Δήμου Σερβίων τη σύμβαση για το έργο “Συντήρηση και Αποκατάσταση Εσωτερικής Οδοποιίας Σερβίων”, συνολικού ποσού 271.030,31 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Το έργο περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση και συντήρηση τμημάτων των κεντρικών δημοτικών οδών της πόλης των Σερβίων, με στόχο την αποκατάσταση και βελτίωση των οδοστρωμάτων για την ασφαλή και άνετη κυκλοφορία των κατοίκων και επισκεπτών. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν 120 ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο, και ο κ. Βασίλειος Δεληβάνης, νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, καθώς και στελέχη του Δήμου Σερβίων.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Υποδομών και Μεταφορών για την περίοδο 2021-2025.

Ο κ. Ελευθερίου με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε:

16 δρόμοι εντός οικισμού μέσα στα Σέρβια θα ασφαλτοστρωθούν με χρηματοδότηση 500.000 ευρώ από το Υπουργείο Μεταφορών, μετά από καταλυτική παρέμβαση του τότε υφυπουργού και σημερινού Βουλευτή του νομού μας, του κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Όταν υπάρχει διάθεση προσφοράς, δεν υπάρχουν μόνο λόγια, αλλά υπάρχουν μεγάλα έργα. 1.100.000 ευρώ δόθηκαν σε ασφαλτοστρώσεις μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, όχι σε έργα βιτρίνας αλλά σε έργα ουσίας. Απομένει να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση στην 117 και στην Κάρπου, έργο που ωριμάζει η τεχνική μας υπηρεσία.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα