Πραγματοποιήθηκε η τελευταία συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων στο Λιβαδερό

Share

Την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε η τελευταία συναυλία της φετινής περιόδου του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων, στην κεντρική πλατεία του Λιβαδερού. Η εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε στις 20:30, σηματοδότησε το τέλος των φετινών συναυλιών του ωδείου.

Ο Δήμος Σερβίων και το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων εκφράζουν την περηφάνια τους για την πρόοδο των μαθητών και ευχαριστούν θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα