Συνάντηση Ελευθερίου – Κοκαλιάρη

Share

Συνάντηση είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου και ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης. Στη συνάντηση συζητήσαν για τους τρόπους ενίσχυσης του κοινού βηματισμού των δύο Δήμων και τις πολυεπίπεδες συνεργασίες που μπορούν να αναπτυχθούν.

Παράλληλα, έγινε εκτενής αναφορά σχετικά και με την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με στόχο την αρμονική συνύπαρξη στο αστικό περιβάλλον ζώων και ανθρώπων με όρους σεβασμού και αξιοπρέπειας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα