Τοποθετήθηκαν πινακίδες πληροφοριών και ενημέρωσης στον χώρο του Βυζαντινού Κάστρου Σερβίων

Share

Με την τοποθέτηση πινακίδων πληροφοριών και ενημέρωσης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναστήλωσης του Δυτικού Πύργου στον χώρο του Βυζαντινού Κάστρου Σερβίων από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης.

Μετά από αρκετούς μήνες εργασιών και με γνώμονα τον σεβασμό στην ιστορία και την αρχιτεκτονική του μνημείου, έχει πλέον ολοκληρωθεί με επιτυχία η αποκατάσταση του πύργου στην αρχική του μορφή.

Ως μέρος αυτής της διαδικασίας, τοποθετήθηκαν ειδικά σχεδιασμένες πινακίδες πληροφοριών και ενημέρωσης μπροστά από τα μνημεία, προσφέροντας ουσιαστική πληροφόρηση στους επισκέπτες σχετικά με την ιστορία και τη σημασία του κάθε μνημείου.

Αυτή η πρωτοβουλία συμβάλλει στην εκπαίδευση και την ενημέρωση του κοινού, ενώ παράλληλα προωθεί την προστασία και την ανάδειξη του πολιτιστικού μας πλούτου.

Ο Δήμος Σερβίων στην ανακοίνωσή του τονίζει πως:

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτού του έργου, συνεχίζοντας να εργάζεται σε συνεργασία με όλους τους φορείς, για τη διατήρηση και ανάδειξη του πολιτιστικού κληρονομήματος του Δήμου Σερβίων.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα