Υπογραφή δύο υποέργων της σύμβασης της πράξης “Εκσυγχρονισμούς εξοπλισμού αρδευτικού δικτύου Βελβεντού”

Share

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη οι συμβάσεις υλοποίησης των δύο υποέργων της πράξης “ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ”.

Η υπογραφή των υποέργων της σύμβασης της πράξης η οποία χρηματοδοτείται από το ΟΠΑΑ 2014 – 2020 και τη Δράση 4.3.1 “Υποδομές εγγείων βελτιώσεων”, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρου, του Δημάρχου Βελβεντού Μανώλη Στεργίου και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Γιαννόπουλου.

Το πρώτο Υποέργο αφορά στην “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟY”. Έχει ως αντικείμενο την προμήθεια του νέου Ηλεκτρομηχαλογικού Εξοπλισμού και συγκεκριμένα Ηλεκτρικούς Πίνακες Διανομής Χαμηλής Τάσης, Μετασχηματιστές Ισχύος 20KV/0,4KV, Κυψέλες Μέσης Τάσης, Σύστημα Εποπτικού Ελέγχου (SCADA) αντλητικών συγκροτημάτων κ.α. και η διάρκεια της σύμβασης είναι δώδεκα μήνες.

Το δεύτερο Υποέργο αφορά στην “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ” και αντικείμενό του είναι η προμήθεια φωτοβολταϊκών διατάξεων στέγης ισχύος 25KWp,και 30 KWp με διάρκεια σύμβασης έξι μήνες.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα